© 2023 by The Mountain Man. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Flickr Icon
  • Black Instagram Icon

Kaikkien näiden vuosien aikana minulla on ollut toistaiseksi vain kaksi partacolliepentuetta: ensimmäinen omalla kennelnimelläni Silveruddens keväällä 1991 ja toinen Tarja Löfmanin kennelnimellä Lawnlake keväällä 2001. Tämä pentue laitettiin Tarjan nimiin, koska pentue oli hänen ideansa, pentueen emo Pörri hänen kasvattinsa, ja pentujen isäkin hänen omistamansa uros. Ajattelin myös, että Tarjasta pentujen omistajat saavat paremman tuen näyttelyharrastukseen, niin kuin saivatkin.

Silveruddens kennel on nimetty kesäparatiisimme Silveruddenin mukaan.

 

Tervetuloa Silveruddens-sivuille! 

Olen Suvi Taponen. Perheeseeni kuuluu kolmen partacollien lisäksi mieheni Juhani ja kolme jo täysi-ikäistä lastamme, joista enää nuorin asuu vielä kanssamme. 

Tutustuin partacolliehin jo ihan pikkutyttönä, kun minua vanhempi serkkuni Leena sai partacolliepentu Titan (Parman Daisy) syksyllä 1968. Minun ensimmäinen koirani lapsuudenkodissani oli dalmatiankoirauros Frendi (Finn Mount Frendi), s. 1974. Ensimmäisen oman partacollien, Liisun (Alicia), ostin keväällä 1979 Tuija Wähäjärveltä (kennel Wagtime). Liisu ei ollut näyttelykoira, mutta se oli ihana persoonallinen uskollinen ystäväni, joka sitoi sydämeni partacollieihin.