Kaikkien näiden vuosien aikana minulla on ollut toistaiseksi vain neljä partacolliepentuetta: ensimmäinen omalla kennelnimelläni Silveruddens keväällä 1991, toinen Tarja Löfmanin kennelnimellä Lawnlake keväällä 2001, kolmas keväällä 2019 taas omalla kennelnimelläni, kuten myös tammikuussa 2022 syntynyt neljäs pentue. Kakkospentue laitettiin Tarjan nimiin, koska pentue oli hänen ideansa, pentueen emo Pörri hänen kasvattinsa, ja pentujen isäkin hänen omistamansa uros. Ajattelin myös, että Tarjasta pentujen omistajat saavat paremman tuen näyttelyharrastukseen, niin kuin saivatkin.

Silveruddens kennel on nimetty kesäparatiisimme Silveruddenin mukaan.

 

Laiturilla pienennetty.jpg

Tervetuloa Silveruddens-sivuille! 

Olen Suvi Taponen. Perheeseeni kuuluu kolmen partacollien lisäksi mieheni Juhani ja kolme jo täysi-ikäistä lastamme, jotka ovat kaikki jo lentäneet pesästä. Yhdellä lapsista on Hippa-partis, meidän Hinnin pentu. 

Tutustuin partacolliehin jo ihan pikkutyttönä, kun minua vanhempi serkkuni Leena sai partacolliepentu Titan (Parman Daisy) syksyllä 1968. Minun ensimmäinen koirani lapsuudenkodissani oli dalmatiankoirauros Frendi (Finn Mount Frendi), s. 1974. Ensimmäisen oman partacollien, Liisun (Alicia), ostin keväällä 1979 Tuija Wähäjärveltä (kennel Wagtime). Liisu ei ollut näyttelykoira, mutta se oli ihana persoonallinen uskollinen ystäväni, joka sitoi sydämeni partacollieihin.

 

2018-01-12 Känny 7234.jpg